Lund og Agerskov Duo

Trompet og orgel


Sidsel Lund

(f.1990)


studerer på solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København ved Nikolaj Viltoft og Jonas Wiik efter hun blev optaget i 2016 med topkarakter.


Sidsel trådet sine første musikalske skridt med cornet i Den Sønderjyske Garde - Aabenraa og blev sidenhen optaget på MGK Vojens med trompet som hovedfag.

I 2009 startede hun som studerende på det Jyske Musikkonservatorium hos professor Kristian Steenstrup og docent Martin Schuster og tog i juni 2014 sin afgangseksamen fra kandidatuddannelsen med højeste udmærkelse i alle fag.


Sidsel Lund lever i dag af at være freelance trompetist og har blandt andet spillet med Aarhus Symfoniorkester, DR Symfoniorkestret, Prinsens Musikkorps og Slesvigske Musikkorps. Som solist har Sidsel optrådt sammen med mange forskellige orkestre, herunder bl.a. Prinsens Musikkorps, Det Danske Ungdoms Brass Band og Århus Brass Band, hvor hun samtidig også er orkestrets faste principal cornet.


Sidsel har deltaget i masterclasses med mange forskellige trompetister fra hele verden, heriblandt Reinhold Friedrich, James Watson, Wolfgang Guggenberger, Allen Vizzutti og Adam Rapa.