Familiekoncert Orgeleventyr

Orgeleventyrerne

- Familiekoncerter


Orgeleventyrerne Pia og Anne kaster sig ud på de vilde vover! Eventyr om helte og prinsesser, om krokodiller og pirater, med brusende bølger og trylleformularer hvirvler de to vovehalse rundt i de vidunderlige fortællingers verden. Ridende på orgelbrusets vilde vinde bliver det spændende hvor langt de kommer ud, og om de overhovedet kan komme hjem igen!?


De bedste eventyr af H.C.Andersen kædes sammen med Astrid Lindgrens herlige Pippi Langstrømpe-verden, og krydres med både Peter Pan, Phantom of the Opera og piraterne fra Disneys univers. Undervejs tilsættes salmer og fortælling om kirkerummet og endelig er det jo orglet, der hele vejen er i centrum.


Organisterne Pia Jeanette Nielsen og Anne Agerskov har gennem en årrække udviklet dette forunderlige koncept, der med humor og alvor bringer hele kirkerummet i spil, og byder børn i alle aldre og voksne med barnligt sind indenfor i både musikkens og eventyrenes verden


"Vi præsenterer orglet på en ukunstlet måde, så publikum gennem leg og fortælling opdager de mange sider instrumentet har."

"Samtidig ønsker vi at skabe et musikalsk rum, hvor man giver sig hen i kirkens stærke rammer, og børn og voksne kan lade sig overraske."